tekst·schrij·ven Als u uw boodschap omgezet wilt hebben in een pakkende tekst, dan bent u aan het goede adres.  Maar ook als u uw boodschap nog niet helemaal scherp hebt, dan ben ik beschikbaar voor het verzamelen van relevante informatie over het onderwerp waarover u iets wilt vertellen. En zelfs als u nog geen enkel idee heeft over wat u wilt vertellen, adviseer ik u graag. U begrijpt het al: Geen enkele uitdaging ga ik uit de weg. Sterker nog: Het inspireert mij des te meer om uw doelstelling te behalen!

eind·re·dac·tie Eindredactie vergt uiterste concentratie. Maar ook inlevingsvermogen en taalgevoel. Het vergt een scherpe (rode) pen die maar één doel heeft: een puntgave en foutloze tekst. Bovendien bied ik u, gebaseerd op mijn DTP-kennis, hulp bij controle van de opmaak van uw teksten en vorm daarmee een naadloze aanvulling op uw vormgever(s).

web·teks·ten Internet vergt een andere aanpak van tekstschrijven. Lezers zijn sneller afgeleid en klikken uw website zomaar weg. Daarom moet tekst op uw site uw boodschap snel duidelijk maken en tegelijkertijd uitnodigen voor verdieping. Maar ook de discipline om regelmatig inhoud aan te vullen en te wijzigen is bij mij in goede handen. Zelfs als ik daarvoor zelf op onderzoek uit moet. Want wat is er vervelender dan nieuws op uw site dat geen nieuws meer is…

re·di·ge·ren Soms heeft u misschien behoefte aan iemand die fris naar uw teksten kijkt. Die opbouwende kritiek heeft en indien gewenst correcties direct doorvoert in uw teksten. En ook nog met behoud van uw eigen schrijfstijl. Copycat draait haar hand er niet voor om. En met verrassend resultaat. Neem de proef op de som en stuur uw tekst eens vrijblijvend naar mij toe!

ver·ta·len Met een afgeronde opleiding Business English op zak, ben ik u graag behulpzaam met het vertalen van uw teksten in het Engels. Handig als u uw site, brochure of welke andere communicatie-uiting dan ook, internationaal wilt inzetten. Want de wereld wordt steeds kleiner en daardoor uw afzetgebied groter. Natuurlijk kunt u ook bij mij terecht voor teksten die in één keer in het Engels geschreven moeten worden!